BILDER 
Alla bilder på vår hemsida är våra egna och får ej användas utan medgivande från oss. Maila info@svartvitarum.se för att få tillstånd att nyttja våra bilder.


KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

BESTÄLLNING
Hos Svartvitar rum AB  ( org nr 556864-9627) handlar du tryggt och bekvämt. Vi erbjuder trygga betalningsalternativ via Klarna Checkout. Mer om Klarna Checkout här! 

Handla tryggt med rätt att ändra din beställning

Om du skulle ändra dig har du också möjlighet att ändra din beställning. För ändring av beställning ska du kontakta oss via e-post på: info@svartvitarum.se. Ändring av beställning måste meddelas innan beställning packas (effektueras).

Handla tryggt med rätt till avbeställning

Om du ångrar dig erbjuder vi dig att avbeställa lagd beställning. För att göra en avbeställning ska du kontakta oss via e-post på: info@svartvitarum.se. Avbeställning måste meddelas innan beställning packas (effektueras).

PRODUKTER
De produktbilder som visas på svartvitarum.se skall återge produktens färg och övriga egenskaper på ett så verklighetstroget sätt som möjligt. Eftersom färgåtergivning kan variera beroende vilken typ av bildskärm du som kund använder kan vi inte garantera att produkternas färger eller texturer exakt återspeglar det du upplever på din bildskärm.


PRISER
Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms.

REAVAROR
På nedsatta varor gäller ej byte eller returrätt. 

BESTÄLLNINGSVAROR
På beställningsvaror som inte lagerförs av Svartvita rum gäller ej öppet köp eller returrätt. 

BETALNING

Med direktbetalning kan du betala med kort såsom Visa och Mastercard genom Klarna kortbetalning. Du kan också välja att betala direkt via banköverföring. FAKTURAKÖP
Om du väljer att betala med Klarna, klicka in HÄR för att läsa mer om Klarnas köpvillkor.


LEVERANSVILLKOR 
Du kan välja att själv hämta dina varor i butik. Då är det givetvis kostnadsfritt.
Vi skickar annars ditt paket med Schenker, DHL eller Posten till närmaste uthämtningsställe till en kostnad som anges vid utcheckning i kassan.

LEVERANSTID
Vi levererar generellt inom 2-5 dagar efter lagd order. Om någon produkt skulle vara restnoterad kontaktar vi dig så vi kan komma överens om hur du vill göra med leveransen av din order. Om du vill ha den dellevererad eller vänta in den restade produkten.
Vid beställningsvaror meddelar vi dig per mail när produkten väntas levereras till dig efter vi fått bekräftelse från leverantören.

OUTHÄMTAD FÖRSÄNDELSE
Om du som kund inte skulle hämta ut din beställning på det sätt som avtalats debiterar vi en avgift om 300 kronor inklusive moms. Avgiften är nödvändig för att vi ska kunna täcka frakt- och hanteringskostnader som uppkommer. Notera att om du inte tar emot eller hämtar ut en försändelse räknas det inte som att du har meddelat att du ångrat ditt köp.


RETUR
Vid köp i vår webbutik gäller distanshandelslagen. Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du har mottagit produkten.
Varan ska vara i lika gott skick som när du fick den, det vill säga oanvänd och oskadad. Varan skall vara packad i originalemballage, som även det ska vara oskadat. 
Återbetalning utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi mottagit och godkänt returen.
Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan. Återbetalning av ordersumman görs efter godkänd retur.
Svartvita rum är inte ansvariga för eventuella transportskador vid returförsändelse, skicka därför er retur väl emballerat. 
Returkostnad står du för.

Returen skickas till:
Svartvita rum AB
Kungsholmsgatan 18
112 27 Stockholm
Tel: 08-332622

Retur går även att göra i butiken mot uppvisande av kvitto/orderbekräftelse. 

REKLAMATION
Du har rätt att reklamera en vara om det kan anses vara ett fabrikationsfel på varan. Vid eventuell reklamation ska ett mejl med beskrivning av felet samt ordernummer och tydliga bilder på fel/skador skickas till camilla@svartvitarum.se.